De gezelligheid van een kampvuur zonder gedoe? Dat kan met een Cocoon vuurtafel!

U heeft vast wel eens rond een kampvuur gezeten met vrienden, familie of kennissen. Het geeft een heel erg gezellige sfeer.

gezellig kampvuur

Iedereen kijkt naar de vlammen onder het genot van een biertje of een wijntje en als je geluk hebt, pakt iemand uit de groep een gitaar om liedjes te spelen. Dit beeld kennen we allemaal wel en het roept fijne gevoelens bij ons op.

Het is dus niet zo vreemd dat mensen dit gevoel ook thuis willen creëren, wanneer ze met vrienden of familie zijn. Nu hebben sommige mensen een open haard en maken daar gebruik van als ze binnen zitten, maar niet iedereen heeft natuurlijk een open haard.

En als je buiten een vuurtje wilt stoken voor de gezelligheid, komt daar een hoop bij kijken.

Je moet bijvoorbeeld goed hout hebben en een vuurkorf. Ook moet je zorgen voor aanmaakvloeistof en over het algemeen hebben mensen geen zin om dit allemaal op te gaan zetten.

Ze willen gewoon een gezellige avond hebben zonder al teveel rompslomp. Toch verlangen mensen naar een vuurtje als er visite is, daar is gelukkig een oplossing voor die het heel gemakkelijk maakt om een vuurtje te maken. Ook als je geen tuin hebt en op je balkon van een vuurtje wilt genieten.

Een Cocoon vuurtafel is de oplossing!

Met een vuurtafel kun je genieten van een vuurtje, zonder er de lasten die bij een regulier kampvuur komen kijken. De Cocoon vuurtafel is er in vele soorten en maten en er is dus altijd wel een model dat goed aansluit bij jouw tuin of balkon.

De trendy designs zorgen ook dat de vuurtafel een echte eyecatcher wordt in je tuin. Het grootste voordeel van de vuurtafels is misschien nog wel dat je geen hout nodig hebt, de vuurtafels werken met een gasbranden die je heel gemakkelijk aan en uit kunt schakelen.

Wel zo makkelijk natuurlijk. Ook is er aan de veiligheid gedacht, je kunt bijvoorbeeld kiezen om beschermend glas om de brander heen te zetten.

Een nadeel van een traditioneel vuur is de rook- en geurontwikkeling die erbij komt kijken. Je  hebt vast wel een stinkende kleding gehad na een avondje rond een kampvuur of BBQ gezeten te hebben.

Met een cocoon vuurtafel heb je ook hier geen last van. Steeds meer mensen in Nederland en de rest van Europa ontdekken hoe gezellig dit kan zijn.

Daarnaast zijn er diverse accessoires beschikbaar waarmee je nog meer functionaliteiten kunt toevoegen aan de vuurtafels.  Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een grillplaat aan te schaffen en de vuurtafel direct als BBQ te gebruiken. Wat ons betreft is dat wel heel slim gevonden!

Categorieën: